Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В акції озеленення Львівщини взяло участь 1,5 тис. осіб, витратили 800 тис. грн

У акції з озеленення та благоустрою Львівщини взяли участь понад пів тисячі осіб, витратили більше як 800 тисяч гривень. Про це повідомили сьогодні, 15 квітня, у прес-службі Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області.

 

Такі дані прозвучали під час селекторної наради щодо проходження місячника озеленення та благоустрою і Всеукраїнської акції „За чисте довкілля” на Львівщин, яку провели з ініціативи Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області за участю начальника Держуправління Богдана Матолича.

 

Так, під час селекторної наради учасники наголосили, що згідно з отриманими від районних та міських оргкомітетів даними, на території області участь у акції з озеленення та благоустрою взяли майже 550 тис. осіб, залучено більше як 800 тис. грн. на виконання запланованих заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля.

 

Також у області зроблена немала робота з прибирання об’єктів масового перебування та відпочинку населення від побутових відходів та опалого листя,  створення нових лісових насаджень, газонів і квітників,  висаджування саджанців дерев, кущів. На превеликий жаль,  недостатньо виконаною є робота щодо впорядкування придорожніх смуг від засмічення, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, очищення прибережних захисних смуг рік і водоймищ від сміття, розчистки та впорядкування водних джерел.

 

Учасниками селекторної наради дали оцінку організації виконання заходів з проведення  місячника озеленення та благоустрою і Дня довкілля. Так, у Миколаївському та Дрогобицькому районах та деяких містах області недостатньо проведені роботи щодо очищення довкілля та покращення його стану.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ