Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Азербайджані почалися широкомасштабні військові навчання

В Азербайджані почалися широкомасштабні бойові навчання з метою перевірки боєготовності військ. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони Азербайджану.

"Згідно з затвердженим Президентом Азербайджанської Республіки, Верховним Головнокомандувачем Збройними Силами Ільхамом Алієвим планом, починаючи з 16-го квітня, пройдуть широкомасштабні навчання з метою перевірки бойової готовності військ, організації управління силами і засобами, їх взаємодії в умовах наближених до бойових", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в навчаннях будуть задіяні до 30 тисяч військовослужбовців особового складу, понад 250 одиниць танків і бронетехніки, до 200 ракетно-артилерійських установок різного калібру, реактивних систем залпового вогню і мінометів, 25 одиниць бойової авіації різного призначення, а також нові засоби радіоелектронної розвідки і безпілотні літальні апарати

У ході навчань будуть відпрацьовані різні способи ведення сучасного загальновійськового бою та операцій у складних рельєфних умовах.

Нагадаємо, в Литві прикордонники, поліцейські і співробітники громадської безпеки у вівторок, 11 квітня, провели навчання щодо відображення дій диверсантів на державному кордоні.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ