Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ДАБІ повідомили про замовну інформаційну кампанію проти Олексія Кудрявцева

До уваги ЗМІ! Проти Голови ДАБІ Олексія Кудрявцева розпочата замовна інформаційна кампанія. Про це повідомили на сайті ДАБІ,

У зв’язку з цілеспрямованими та послідовними реформами в сфері держархбудконтролю, направленими на боротьбу з корупцією, в медіа розпочалася широкомасштабна інформаційна кампанія з дискредитації Голови Держархбудінспекції Олексія Кудрявцева.

Таким чином, корумпована система, очолювана недобропорядними учасниками сфери містобудування, вирішила протидіяти неминучим якісним змінам. З’явилися фейкові публікації з абсурдними заголовками, перекрученими фактами та «витягнутими» з контексту цитатами. Також ЗМІ опублікували відвертий новинний фарс про приналежність керівника ДАБІ до однієї з відомих політичних сил та намір балотуватися від неї до парламенту.

Враховуючи викладені факти, Голова Держархбудінспекції Олексій Кудрявцев має намір позиватись до суду про захист честі, гідності та ділової репутації, а також щодо спростування поширеної недостовірної інформації про діяльність відомства.

"Держархбудінспекція звертається до всіх ЗМІ, журналістів, редакторів, блогерів не йти на чужі провокації та не передруковувати завідомо неправдиву інформацію.

У разі необхідності будь-яку інформацію та коментарі Ви напряму можете отримати в ДАБІ", - повідомили в прес-службі ДАБІ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ