Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В Держприкордонслужбі зафіксовано 820 випадків COVID-19

Минулої доби підтверджено 28 нових випадків інфікування прикордонників. Про це 7 жовтня повідомили Гал-інфо у прес-службі Держприкордонслужби.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Станом на сьогодні, 7 жовтня, за результатами тестування військовослужбовців та працівників Державної прикордонної служби України зареєстровано 820 позитивних ПЛР-тестів на COVID-19.

На жаль, зафіксовано три летальних випадки, один з них стався учора. В одній з лікарень м.Києва 6 жовтня помер офіцер Держприкордонслужби, який з 10 вересня перебував на стаціонарному лікуванні з пневмонією та мав позитивний тест на коронавірус. Висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким офіцера.

Зазначимо, що із загальної кількості військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби, які отримали лабораторні підтвердження захворювання на коронавірус, одужали 546 осіб, ще 271 продовжують лікуватися – 82 стаціонарно та 189 – амбулаторно.

Також під контролем медиків наразі знаходяться понад 720 прикордонників, які контактували з хворими.

Підрозділи охорони здоров’я Держприкордонслужби постійно контролюють процес лікування хворих, визначають коло контактних осіб, відслідковують стан їх самопочуття та забезпечують проведення експрес-тестів чи ПЛР-діагностики на наявність захворювання.

* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, в Україні за добу підтвердили 4 753 випадки COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ