Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В Івано-Франківську та Львові відбудеться німецько-український коопераційний захід „Отримання переваг шляхом міжнародних контактів”

25-28 вересня 2006 року в Івано-Франківську та Львові відбудеться німецько-український коопераційний захід «Отримання переваг шляхом міжнародних контактів», що організовується Асоціацією промислово-дослідницьких об’єднань Німеччини ім. Отто фон Герине (AiF), як базової організації «Мережі міжнародної технологічної кооперації», при підтримці Федерального міністерства економіки та праці Німеччини (BMWA).Основні напрями кооперації: машинобудування, обробка деревини, будівництво.
Участь у такого роду заходах дає можливість зав’язувати контакти, обмінюватися досвідом, відкривати спільні інтереси та отримувати користь від довгострокового співробітництва, передусім шляхом спільних проектів.
З німецької сторони очікуються представники науково-виробничих малих і середніх підприємств та близьких до промисловості науково-дослідницьких установ. З українського боку запрошені керівники великих та середніх підприємств, представники дослідних організацій, ВНЗів, наукових установ.
Перед початком коопераційного заходу AiF  потурбується про двосторонній обмін інформаційними матеріалами між очікуваними учасниками. Переговори учасників відбуватимуться за підтримки перекладачів. Участь у коопераційному заході для українських учасників безкоштовна.
Такі коопераційні заходи  проходять в Україні ще  з 1997 року. Цього року їх вперше проведуть у Львові та Івано-Франківську, раніше такі заходи відбувались у Києві та Харкові. Це буде уже дванадцятий німецько-український коопераційний захід на території України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ