Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Києві презентували опозиційний рух «Опір»

Учора, 28 січня 2011 року в Будинку Актора в рамках вечора присвяченого подвигу Героїв Крут відбулася презентація опозиційного руху «Опір», повідомили організатори.

Мета даного руху – усунення від влади антиукраїнського режиму Януковича-Литвина-Азарова та прихід до влади нового покоління українських політиків.

Захід зібрав близько двох сотень громадських активістів з різних регіонів України,серед яких більшість виявила бажання долучитися до понадпартійної мережі громадської дії «ОПІР».

На початку вечора вступне слово мав громадській діяч Андрій Парубій, який провів короткий екскурс в історію і розповів про героїчні і водночас трагічні події

«Своїми завданнями ми вважаємо мобілізацію всіх, хто здатний чинити опір режиму, громадську протидію антинародним ініціативам режиму та формування дієвого громадянського патріотизму» - повідомив у своєму виступі член оргкомітету руху «ОПІР» Іван Кішка.  

В програмі вечора окрім самої презентації руху відбувся виступ гурту «Рутенія» та соліста гурту «Тінь Сонця» Сергія Василюка.

Організатором даного дійства виступив оргкомітет руху «Опір».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ