Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ЛМР не знають на які маршрути випустили додаткові автобуси

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець, не знає на які маршрути випустили додаткові автобуси через відсутність електротранспорту у Львові.
Фото: Суспільне Львів

Щойно, у Львівській міській раді відбувся брифінг на тему: “Ліквідація наслідки негоди у Львові”. Замість заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, яка мала бути присутня на брифінгу, відповідати на питання журналістів прийшов директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександр Одинець.

Як зокрема повідомив Олександр Одинець, електротранспорт у Львові не курсує, як учора, так і сьогодні через обледеніння контактної мережі та загрозу короткого замикання. Зараз проблему усувають, та планують почати випуск електротранспорту.

"Не можу точно сказати коли. Це не виїде весь електротранспорт одночасно. Думаю, що до кінця дня будемо старатися запустити більшу частину, з врахуванням того обмеження, яке дають енергетики", - повідомив Одинець.

Він також повідомив, що сьогодні, 12 грудня, на маршрути додали 22 одиниці автобусів, замість відсутнього електротранспорту. Але не зміг відповісти на питання на які саме маршрути відбулось збільшення випуску. А також, чому автобуси не випускають на маршрути, які будуть дублювати відсутній електротранспорт на час надзвичайної ситуації.

 "Я не можу сказати на які маршрути додали (автобуси, - ред.) Хіба в управління транспорту скажу, щоб підготували довідку. Ми виходимо з фізичної можливості, є автобуси, які наявні, є автобуси, які мають водія і їх можна випустити. Автобус без водія, або водій без автобуса ми не можемо випустити", - повідомив Одинець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ