Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В ЛМР знову порушують "Положення про постійні комісії"

Сьогодні, 25 серпня, засідання 3-х постійних комісій Львівської міської ради відбудуться з порушеннями Положення про постійні комісії Львівської міської ради.
Фото Олена Ляхович

Комісія з питань землекористування, Комісія з питань комунальної власності та Комісія інженерного господарства, транспортного зв'язку не опублікували порядок денний на Інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

Нагадаємо, як зазначено в ухвалі "Про затвердження Положення про постійні комісії Львівської міської ради 7-го скликання":

3.5. Розгляд питань, у тому числі документів, здійснюється відповідно до затвердженого порядку денного засідання постійної комісії ради (надалі – порядок денний). Порядок денний затверджує голова постійної комісії ради не пізніше одного робочого дня, який передує дню засідання комісії.

Порядок денний невідкладно після його затвердження оприлюднюється на Інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради у мережі Інтернет.

Тож порядок денний мав бути оприлюднений ще у п'ятницю, 21 серпня. 

Додамо, що Комісія гуманітарної політики, засідання якої також заплановане на сьогодні, виконала вимоги і опублікувала порядок денний вчасно. 

Журналісти Гал-інфо намагались отримати пояснення в управлінні "Секретаріат ради", яке відповідає за організацію роботи депутатських комісій Львівської міської ради. Але жоден з телефонів, вказаних на Інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради,  не відповідає.

Нагадаємо, 20 серпня сесію Львівської міської ради перенесли, бо серед депутатів, які мали доповідати, виявили хворих на COVID19.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ