Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У ЛОР толерують п'яниць і наркоманів за кермом

Як повідомили активісти громадської ініціативи "Pitbull Lviv" Львівська обласна рада відмовляється виділити кошти на відновлення кабінету освідування водіїв.
Графіка Pitbull Lviv

Як повідомили в Pitbull Lvivнаші чиновники дуже вдало опановують "бадмінтон" у владних кабінетах. Не встигаєш ти про щось спитати чи попросити, як одразу знаходиться рішення! Ось тільки воно не в тому кабінеті/приміщенні/установі, до якої ви прийшли.

"Так і виглядає ситуація з кабінетом освідування водіїв, за який ми боремося уже 8 місяць поспіль. Львівська обласна рада чудово відіграла свою партію, і вчора на комісії, де стояло запитання про виділення 1 млн грн на відновлення роботи кабінету (який не працює з 2017 року), за сприяння голови бюджетної комісії, Олег Домчак, питання не було підтримано", - зазначили активісти.

"А чому місто не виділяє кошти (прим. кабінет працюватиме у комунальному закладі ЛОР) на освідування водіїв, який поліція виявляє у Львові? Нехай дадуть 50% фінансування. Давайте напишемо листа Садовому!", - зокрема за повідомленням Pitbull Lviv заявив Олег Домчак.

"Давайте. Давайте, ще почекаємо півроку-рік. Давайте ще раз отримаємо відповідь, що ЛМР не фінансуватиме заклад ЛОР. Давайте. В той час, як комісія з легкістю погодила виділення 7 млн грн на ремонт спортзалу для військової частини чи 1,5 млн грн на ремонт церкви в одному з районів Львівської області.

Давайте, ще почекаємо, поки кількість трупів і потерпілих через п'яниць і наркоманів за кермом зросте. Вони, народні обранці, можуть собі дозволити почекати. Чи можемо ми?", - додали в Pitbull Lviv.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ