Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В НБУ почнуть проект з наближення до стандартів ЄС

10 лютого 2010 року відбудеться офіційне відкриття проекту Twinning для Національного банку України "Посилення потенціалу Національного банку України шляхом наближення до стандартів ЄС щодо діяльності центрального банку" (далі – Проект), який фінансується Європейською Комісією та виконавцем якого є консорціум у складі: Дойче Бундесбанк (Німеччина) та Національний банк Польщі (Польща). Повідомило Управління НБУ у Львівській області.

 

Проект передбачає посилення інституційних спроможностей Національного банку України шляхом надання відповідної експертної допомоги, обміну досвідом та отримання інформації щодо стандартів на найкращих практиках діяльності центральних банків Німеччини та Польщі як членів Європейської системи центральних банків.

 

У офіційному відкритті Проекту планується участь Першого заступника Голови Національного банку України – керівника Проекту, Посла Європейського Союзу в Україні та Послів Німеччини, Польщі та Іспанії в Україні, партнерів Проекту від Дойче Бундесбанку та Національного банку Польщі, представників Уряду України тощо.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ