Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В ОБСЄ заявили, що їхній патруль в Комінтерновому обстріляли майже в упор

Місію ОБСЄ в Комінтерновому обстріляли майже в упор - з 150-200 метрів. Про це йдеться в тексті звіту місії з обстрілу, під який потрапили співробітники моніторингової місії 27 грудня.

Як повідомлялося, місія ОБСЄ не змогла провести інспекційну перевірку селища Комінтерново на предмет наявності там техніки та особового складу бойовиків через обстріл патруля місії 27 грудня.

"Об 11.20 під час проведення аналізу третього воронки (від розриву міни -" ОстроВ ") СММ почула три одиночні постріли із стрілецької зброї, що виходять з 150-200 метрів на північний захід від позиції, і побачила сліди від куль на землі в 5-7 метрах на північний схід від своєї позиції", - зазначають в ОБСЄ.

Таким чином, зі звіту випливає, що обстріл патруля ОБСЄ вівся з території окупованого бойовиками Комінтернового, і всі звинувачення бойовиків про те, що місію обстріляли ВСУ з сусіднього населеного пункту, є безпідставними.

Як повідомлялося раніше, бойовики звинуватили в обстрілі місії ОБСЄ українську сторону. У свою чергу Міністерство оборони України попереджало про спроби таких провокацій з боку терористів з метою дискредитації ЗСУ та недопущення патруля ОБСЄ до огляду селища Комінтерново.

Остров

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ