Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Одесу прибула гуманітарна допомога від американської діаспори

Контейнер необхідних речей, а також медичного устаткування з Америки – такий подарунок зробили українські організації для українських військовослужбовців та їх сімей. Повідомив медіапортал української діаспори VIDIA.

Речі, іграшки, взуття прибули до Одеси. Більше 7 тон гуманітарного вантажу зібрала благодійна організація «Разом» у співпраці з «Міс Українська Діаспора» та «Моє серце з Україною».

«Міс Українська Діаспора» разом з українським лікарем в Чикаго Галиною Бориславською-Андрусейко додатково надали спеціальні госпітальні ліжка та медичні помпи для лікування ран.

8 лікарень України, де проходять лікування бійці АТО, отримають найцінніше на сьогоднішній день – спеціальні госпітальні ліжка та вентиляційні помпи, йдеться в сюжеті одеського телеканалу Град.

«В Одесі гуманітарну допомогу розмитнили та розвантажили, потім – розподілять і відправлять в інші міста України», – повідомляють волонтери.

Нагадаємо, раніше лікар з Чикаго передала 120 коробок допомоги для українських госпіталів, а працівники Посольства у США передали в Україну діткам загиблих та поранених бійців АТО новорічні подарунки.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ