Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В одній із львівських шкіл проходить навчальний семінар майстер-класу з питань освіти у початкових класах

У Львівській середній спеціалізованій школі “Надія” з 14 до 16 серпня проходить навчальний семінар майстер-класу з питань управління діяльності та особистісно-орієнтованої освіти у початкових класах — повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
 Проводять майстер-клас тренери з міста Торонто Богдан Колос та Мірка Вербови – Онух. Цільовою аудиторією тренінгу є  вчителі молодших класів шкіл міста Львова та Харкова, а також  директори та їхні заступники. Такий навчальний семінар в Україні триває вже 15 років, проте у місті Львові проводиться вперше.
У попередні роки  семінар відбувався у різних регіонах нашої країни. В даний час у ньому беруть участь 58 вчителів, з них 54 із шкіл міста Львова, а 4 з Харкова. Тренери з Торонто презентують роботу викладання у молодших класах за інноваційними методами, зокрема: роботу в групах, роботу над міні-проектами.
За словами начальника відділу освіти Франківської районної адміністрації Львівської міської ради Катерини Гороховської, програма семінару спрямована на виховання самостійності дитини, набуття навичок праці в групах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ