Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В одній з колишніх промислових зон Львова встановили зарядки для електромобілів

Львівським водіям електромобілів тепер легше знайти місце для зарядки. Дві нові станції з’явились в одній з колишніх промислових зон Львова. Їх встановили по вул. Панаса Мирного, 24, поблизу офісу компанії Intellias.

Поряд з будівлею розташовані дві розумні зарядні станції KEBA потужністю 22 кВт.

Користуватись зарядними станціями можна безкоштовно. Для цього потрібно встановити додаток App To-U та забронювати вільний час. За одну годину можна отримати заряд на відстань від 30 до 150 км ходу. Для повної зарядки більшість електромобілів потребують близько трьох годин.

Встановлення зарядок – ще один крок до популяризації екомобільності. Як зазначають в компанії, вона є одним зі стратегічних напрямків корпоративної соціальної відповідальності Intellias. Окрім того, компанія роками створює та підтримує комфортні велоумови. За це її двічі (у 2018 та 2020) визнали “Велопрацедавцем року” на національному конкурсі від UCycle.

"Ми хочемо бачити українські міста екологічними і безпечними. Тому нещодавно інвестували у встановлення зарядних станцій поблизу офісу, на це також був запит від наших спеціалістів. Це буде додатковою перевагою для тих, хто вирішить змінити звичайне авто на електромобіль," – коментує Михайло Пузраков, Executive Chairman & COO компанії.

Україна посідає п’яте місце в світі за темпами розвитку електромобілів. Зараз тут зареєстровані понад 30 тис. таких авто, для яких потрібна відповідна інфраструктура. Поки що в країні встановлено близько 5 тис. зарядних станцій.

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших ІТ-компаній України, заснована у Львові у 2002 році. Українські офіси компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську. Також Intellias має офіс у Польщі (Краків) та представництва у Німеччині (Берлін), США (Чикаго, Нью-Йорк) і Саудівській Аравії (Ер-Ріяд). Зараз в Intellias працює понад 1500 спеціалістів.

У 2018 році компанія Intellias увійшла до щорічного рейтингу Inc. 5000 – переліку приватних компаній, що найбільш динамічно розвиваються в Європі. Того ж року Intellias залучив інвестиції від Horizon Capital для розширення можливостей надання послуг в Центральній та Східній Європі. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ-роботодавців за версією DOU.ua, а у 2018 та 2020 році компанія здобула звання «Велороботодавець року».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ