Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В одному із парків Львова висадили понад 400 дерев

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/12
Сьогодні, 10 довтня, в парку ʺВисокий Замокʺ провели загальноміську акцію з висадки дерев. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Міський голова Львова разом з дружиною та дітьми, учасники бойових дій зі своїми рідними, пластуни, скаути та всі охочі мешканці прийшли садити дерева — дуби, буки, модрини. Акцію приурочили до Дня Захисника.

ʺВ нас кожен посадив по два дерева, а взагалі сьогодні у Львові стало на 400 дерев більше -дубів, буків, модрин. Тут дуже класне товариство, тут і пластуни, і скаути, і хлопці, які пройшли війну. Насправді, мешканці дуже сильно переживали, коли почали готувати цю ділянку для висадки дерев — думали, що буде якась будова. Але коли приїхали висаджувати дерева, то мешканці вийшли і самі долучилися. Все красиво, рядочками — молодціʺ, — зазначив у коментарі мер Львова Андрій Садовий.

ʺДля мене це честь — посадити дерево разом з ветеранами і разом з дітьмиʺ, — додала Катерина Кіт-Садова.

Акцію приурочили до Дня Захисника, тож до події долучились і працівники Центру надання допомоги учасникам бойових дій, і працівники Центру ʺФеніксʺ.

ʺМи сьогодні посалили із сім'єю і модрину, і бук, і дуб. Брюховецьке лісництво нам надало таку благодійну допомогу для того, щоб ми озеленили місто, і дуже дякуємо, що наші ветерани, наші містяни, гості міста приєдналися до цієї великої акції. Під час негоди тут звалило дерева, і це все потрібно було прибрати і подарувати місту такий прекрасний захід, подарувати трішки тепла і добра. Ці дерева будуть тішити нас, коли ростимуть, а коли виростуть — тішитимуть наших дітей, внуків і правнуків. Це робота на багато десятиліть і століть для нашого майбутньогоʺ, — розповіла після висадки дерев Тетяна Науменко, офіцерка Збройних сил України, радниця міського голови Львова.

Після висадки дерев, усіх учасників акції пригостили бограчем.

До слова, у свято Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня, Україна відзначатиме День захисника та 78-му річницю створення Української повстанської армії. З цієї нагоди у Львові підготували чимало тематичних заходів, які триватимуть упродовж тижня. Програма заходу — за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ