Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Офісі Президента обговорили проблеми реформування "Укрзалізниці"

Заступник керівника Офісу Президента України Юлія Ковалів обговорила з представниками Міністерства інфраструктури, АТ ʺУкрзалізницяʺ, профспілки залізничників і транспортних будівельників України актуальні проблеми реформи залізничної галузі в державі.
Відбулось обговорення актуальних проблем реформи залізничної галузі в державі

Вона наголосила, що наразі ʺУкрзалізницяʺ є однією з найбільших державних компаній та одним із найважливіших стратегічних активів у країні.

ʺМи бачимо, що залізниця і весь залізничний транспорт є одним із локомотивів для зростання економікиʺ, – сказала заступник керівника Офісу Президента.

Юлія Ковалів зазначила, що інтереси працівників ʺУкрзалізниціʺ обов’язково враховуватимуться під час реформування компанії.

ʺПредставників профспілок обов’язково включатимуть в обговорення плану реструктуризації залізниці, щоб максимально врахувати інтереси колективу ʺУкрзалізниціʺ, – запевнила вона.

Заступник керівника Офісу наголосила на необхідності вести діалог з профспілками щодо подальшої долі конкретних об’єктів із числа непрофільних активів компанії під час їхньої можливої приватизації.

Учасники зустрічі домовилися про включення представників галузевої профспілки до робочої групи, яка займається напрацюванням узгодженої версії законопроекту про залізничний транспорт України.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Укрзалізниця веде перемовини про пряму закупівлю електроенергії у постачальника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ