Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В окупованому Луганську інтернет-провайдери блокують доступ до Гал-інфо

Луганські інтернет-провайдери блокують доступ користувачів до щонайменше півсотні українських новинних сайтів. Серед них – сайти видань Гал-інфо, Вголос, Факты, Главком, Суспільне мовлення, Український тиждень, Тексти, Урядовий кур’єр, Українські національні новини, Ирта-Fax, iPress, сайт Харківської правозахисної групи та інші. Про це йдеться у проес-релізі Лабораторії цифрової безпеки.

Водночас у Донецьку доказів цілеспрямованого блокувань сайтів знайдено не було, лише поодинокі випадки недоступності деяких ресурсів.

Сайт galinfo.com.ua був недоступним з щонайменше трьох провайдерів у Луганську, але доказів, що це саме блокування зі сторони провайдера, отримати не вдалось.

Такі результати отримала Лабораторія цифрової безпеки, яка у співпраці з Донецьким інститутом інформації провели 20 замірів блокувань у Донецьку та 19 у Луганську у різних місцях, інтернет доступ до яких забезпечується провайдерами Matrix, Углетелеком, ДонбассИнформСвязьСервис, Луганские Домашние Сети, Магеал, EAST.NET, MobileStroyProekt.

Детальніше з результатими досліджень можна ознайомитись за посиланням medium.com.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ