Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В рамках Lviv EURO 2012 Fashion Day відбудеться фотовиставка Євгена Кравса

В середу, 30 березня, в приміщенні спорткомплексу «Олімпік» ТК «Південний» в рамках Lviv EURO 2012 Fashion Day відбудеться виставка фотографій «На шляху до ЄВРО» одного з найкращих спортивних фотокореспондентів України, офіційного фотографа національної збірної України з футболу Євгена Кравса. Про це повідомила заступник директора ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012» Христина Чорненька, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Кошти з продажу фотографій з виставки та спонсорських пожертв відвідувачів підуть на адресну допомогу дітям: придбання спортивної форми для учнів школи-інтернату м. Сколе (Львівська обл.). Адже одним із завдань чемпіонату Європи з футболу 2012 є реалізація проекту соціальної відповідальності», - розповіла Христина Чорненька.

Фотовиставка триватиме протягом квітня 2011 року в ТК «Південний».

Довідка:

Євген Кравс - один із найкращих спортивних фотокореспондентів України. Член Національної спілки журналістів України і Національної спілки фотохудожників України. Лауреат і переможець багатьох фотографічних Салонів художньої фотографії під егідою Міжнародної Спілки фотохудожників (FIAP). Володар Золотої медалі Міжнародного Салону художньої фотографії у Токіо 2000 року (спорт, гумор), Срібної медалі в Макао 1999 року (спорт), відзнаки Міжнародного конкурсу репортажної фотографії «World Press Photo» 2001 року. Переможець фотоконкурсу журналістської фотографії «День» 2002 року. Лауреат премій Львівської обласної федерації футболу «Людина футболу» 2003-2009 років. Кращий спортивний фоторепортер України 2006 року за версією Національного Олімпійського комітету України. Переможець творчого конкурсу облспорткомітету Львівщини 2007 року в номінації «Кращий спортивний фотокореспондент». Кращий фотограф сезону 2008-09 р. у Прем’єр-лізі та переможець творчого конкурсу фотографів прес-служб команд ПФЛ 2010р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ