Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В рамках відкриття сезону державного технічного огляду відбулась акція під назвою «Горбаті запорожці»

Сьогодні, 28 квітня, відбулось показове  проведення технічного огляду автофанклубу «Козак». Акція проводиться щорічно в рамках відкриття сезону державного технічного огляду на базі УДАІ УМВС України у Львівській області. Акція під назвою «Горбаті запорожці» має на меті привернути увагу власників усіх автомобілів до державної перевірки, яка незабаром розпочнеться, щоб вони своєчасно змогли проконтролювати наявність всіх потрібних документів і оснащення. Особливістю виставки-показу є те, що на ній було представлено 11 запорожців найстаріших зразків.
Як повідомило УДАІ, цього року державний технічний огляд будуть проводити на спеціалізованих площадках. До огляду підлягають машини парного року випуску. У зв’язку з прийнятим законом про номерні знаки, з 1 січня 2006 року ввійшли в дію як обов’язкові нового зразка (білого кольору). Номерні знаки старого зразка (чорного кольору) повинні бути обов’язково замінені. До того ж власники машин повинні пред’явити довідку діагностичної станції про технічну справність машини.
Автофанклуб  «Козак» існує з 1983 року і є неодноразовим учасником і лауреатом багатьох Європейських ралі та показових автопробігів антикварних машин. Про це “Гал-info” повідомив капітан клубу Євген Кравс. Сімдесятип’ятирічний власник найстарішого „запорожця” Євген Бальва каже, що його сорокарічний «горбатий» марки ЗАЗ 965 - майже ніколи не підводив. Сама ж машина технічно відповідає всім стандартам, є неодноразовим учасником автопробігів і автошоу, як от наприклад автотехшоу до дня міста, що проводиться 1 жовтня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ