Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

В реабілітації бійців АТО мають використовувати досвід Ізраїлю

Відбулася зустріч Міністра соціальної політики Андрія Реви з Послом Держави Ізраїль в Україні Еліавом Бєлоцерковські. Зокрема сторони означили програму дій щодо підготовки реалізації спільного проекту з реабілітації бійців АТО. Мова йде про створення лікувально–профілактичного закладу. Про це йдеться у повідомленні Міністерства соціальної політики України.

Робота майбутнього ізраїльсько-українського Центру має базуватися на досвіді й підходах ізраїльських фахівців. Оскільки ця країна володіє передовими технологіями з відновлення та реабілітації учасників бойових дій.

Підготовчому етапу передуватиме ознайомлення з українськими ресурсами. Зокрема, ізраїльська делегація має намір відвідати, за словами Андрія Реви, передовий підрозділ Міністерства в напрямку фізичної реабілітації бійців, - Український науково-дослідний інститут протезування, протезобудування та відновлення працездатності у Харкові.

Також у недалекій перспективі – підписання міждержавного договору про працевлаштування. За словами пана Бєлоцерковські, ізраїльська сторона має велику зацікавленість у якнайшвидшому підписанні та початку роботи в рамках договору, згідно з яким офіційно працевлаштовуватимуться українські фахівці затребуваних в Ізраїлі галузей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ