Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Центрі обліку бездомних змінили правила реєстрації

У Львівській міській раді запевняють, що навели лад з Центром обліку та нічного перебування бездомних громадян у Львові за адресою вул. Кирилівська, 3а. Адже раніше активісти звертали увагу місцевої влади на те, що люди з інших областей і передмістя реєструються в Центр для того, щоб в подальшому претендувати на житло для бійців АТО.

Сьогодні, 8 червня, під час прес-конференції, відповідаючи на запитання Гал-інфо, заступник начальника управління житлового господарства, начальник відділу зарахування на облік, обліку, розподілу та відселення ЛМР Галина Мазур повідомила, що влада міста розібралася з цією ситуацією.

У Львові Центр перебування бездомних використовують, щоб дістатити квартири для учасників АТО?

«На Кирилівській відбулася зміна правила прописки. Відтепер це тільки тимчасове місце реєстрації, а не тимчасова прописка. Зараз там є два бійця АТО, інваліди-візочники, які проходили лікування і реабілітацію у Львові і виявили бажання залишитися тут жити. Для цієї категорії держава виділяє кошти для закупівлі квартир», - сказала Галина Мазур.

Вона нагадала, що у Львові на квартирній черзі є 2069 учасників АТО, з них 46 сімей загиблих та 30 бійців, які мають інвалідність.

Вона також нагадала, що на початках бійці приносили лише довідки про участь в АТО, однак наразі 360 бійців ще не принесли копії посвідчення учасників бойових дій.

Галина Мазур попросила тих, хто ще не приніс відповідні документи, принести їх в управління житлового господарства ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ