Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В Україні на COVID-19 хворіє 225 вагітних жінок

Станом на 22 липня в Україні зареєстровано 60 995 підтверджених випадків захворювання COVID-19, з них 225 вагітних жінок, що склало 0,4%. Найбільше вагітних з підтвердженим COVID-19 у м.Києві та Рівненській області - по 32 особи. Про це на Facebook повідомила заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак.
Фото ілюстративне

"За 4 місяці епідемії в Україні було госпіталізовано 92 вагітні жінки з підтвердженим COVID-19, з них 6 лікувались у відділеннях інтенсивної терапії. На жаль, ми втратили від коронавірусної інфекції 2 вагітних жінки у Львівській та Івано-Франківській областях. Кожен з цих випадків буде ретельно проаналізований клініко-експертною комісією МОЗ України.

Діти значно менше хворіють коронавірусною хворобою, аніж дорослі. Від початку епідемії підтверджено діагноз COVID-19 у 4329 дітей. У кожній області працюють спеціально виділені стаціонари, які надають допомогу для дітей і вагітних з ковідною інфекцією.

Захист дітей — це пріоритетний напрямок роботи МОЗ, тому у новій структурі МОЗу, створено експертну групу з розвитку медичної допомоги дітям і матерям", - написала Ірина Микичак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ