Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Україні нарощують виробництво патріотичного кіно

Чотири іміджеві документальні фільми про Збройні сили України вийдуть на телеекрани до кінця цього року. Про це Гал-інфо повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Роботу над новим циклом героїкопатриотичних телевізійних документальних фільмів «Бойові родини» вже розпочато. Проект здобув перемогу на останньому конкурсі Українського культурного фонду в програмі «Підсилення потужності українського аудіовізуального сектору» та отримав фінансову підтримку.

- Цикл фільмів «Бойові родини» розповідає про традиції, культуру, особливості взаємовідносин у різних родах військ Збройних Сил України. Кожна серія присвячена одній конкретній бригаді, яка має яскравий бойовий шлях: 80 окрема десантно-штурмова бригада, 93 окрема механізована бригада, 36 окрема бригада морської піхоти, 55 окрема артилерійська бригада. В кожному фільмі будуть показані приклади родинних військових династій. Вже є попередні домовленості на демонстрацію кінострічок на п’яти вітчизняних національних телеканалах, - зазначив продюсер проекту Олександр Дріз та подякував Збройним Силам України про підтримку телепроекту і сприяння в організації зйомок.

Під час найважчих боїв нові символи та гасла також надають нашим хлопцям додаткової моральної підтримки. Саме новий імідж нашої армії, її новітні традиції будуть зафільмовані в проекті «Бойові родини». Адже саме зараз дуже важливо, щоб українці побачили, чим живуть і надихаються на перемоги наші герої, зауважив полковник Володимир Кашлюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ