Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Україні очікують надзвичайного рівня пожежної небезпеки

Сьогодні, 5 травня, в Україні переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Про це повідомило УНН з посиланням на прес-службу ДСНС.

"За даними УкрГідрометцентру, 5 травня в Україні переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки", - сказано у повідомлені.

Як повідомляв УНН, у подільському районі Києва на території одного із підприємств горить сміттєзвалище. Про це повідомила речниця Державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві Світлана Водолага. 

"Задимлення на Виноградарі тому, що на території одного з підприємств горить сміттєзвалище. Наразі пожежа вже локалізована, вогонь вже не розповсюджується далі. О 5:07 поступив дзвінок, о 8:06 пожежа локалізована. Вогонь вже не розповсюджується, але звалище ще тліє", - повідомила Водолага.

Нагадаємо, пожежу лісової підстилки біля смт Гончарівське у Чернігівській області ліквідували. Так, загоряння лісової підстилки з перекиданням вогню на молоді хвойні насадження на території Чернігівського Військового лісгоспу, поблизу смт Гончарівське, виникло 3 травня о 11:45.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ