Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В Україні підтверджено перший випадок коронавірусу

В Україні зафіксували перший випадок коронавірусу в однієї людини після подорожі за кордон. Про це повідомив головний санітарний лікар Віталій Ляшко.
Фото: Reuters

"Вчора я говорив про чотири підозри на коронавірус. Сьогодні підозра підтвердилася в однієї людини. Всі матеріали додатково передані до вірусологічної лабораторії ВООЗ. МИ почали працювати з усіма особами, з якими контактувала ця людина", - за інформацією Суспільне мовлення України, про це повідомив під час брифінгу головний санітарний лікар Віталій Ляшко.

За словами Ляшка, Україна перебуває у тій фазі розвитку епідемії, коли "ми говоримо, що у нас реєструються поодинокі випадки завізних випадків коронавірусної інфекції".

Як повідомив головний санлікар, хворий з Чернівецької області. На в'їзді до країни йому виміряли температуру після чого чоловік поїхав у Чернівецьку область, де "самоізолювався" згідно з виданою на кордоні пам'яткою про необхідність уникати контактів. За кілька днів після самоізоляції в нього з'явилися симптоми коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ