Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні проїзд дорогами державного значення та на перевальних ділянках забезпечено

В Україні проїзд дорогами державного значення та на перевальних ділянках доріг забезпечено, обмежень та ускладнень в русі немає. Дорожні підприємства працюють в цілодобовому режимі. Про це повідомили в Укравтодорі.

"Стан покриття на автодорогах державного значення у більшості північних, західних та центральних областях місцями засніжене, в Одеській області місцями ожеледиця, на решті території України мокре.

Станом на 08-00 год. 10 лютого 2018 р. продовжуються опади у вигляді невеликого снігу в західних, крім Чернівецької і Рівненської, північних, крім Житомирської, центральних областях, де протягом нічного часу доби випало від 1 до 6 см снігу. Сніжить також на Одещині, Миколаївщині, Харківщині та Луганщині.
Місцями дощі у Запорізькій, Дніпропетровській та Донецькій областях.

Температура повітря в західних областях 0°-4°С, в північних 0°-2°С, в центрі, на півдні та на сході коливається від -2° до +3°С.

На перевальних ділянках доріг йде невеликий сніг. Температура повітря -3°-8°С. Стан покриття на перевалах мокрий.

Для оперативного забезпечення проїзду в Україні дорожніми організаціями задіяно понад 1000 одиниць техніки та понад 1500 робітників, на чергуванні 772 одиниці техніки та 930 робітників.

За повідомленням УкрГМЦ 10 лютого невеликий мокрий сніг прогнозується в північних, центральних, східних та місцями в західних областях. Температура протягом доби від -3° до +2°С. Вітер змінних напрямків,          3-8 м/с.

Закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом! Неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху, слідкуйте за дорожніми знаками, які попереджують про можливу слизькість!

Плануйте свої подорожі з урахуванням прогнозів!", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ