Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні стартував телепроект "Периметр"

Державна прикордонна служба України спільно з телеканалом іномовлення UATV запускає новий проект про діяльність українських прикордонників: «Периметр Ukraine now». Про це інформують у прес-центрі Державної прикордонної служби України.

«Прикордонне відомство інтегрується в єдине європейське безпекове поле, співпрацює з міжнародними партнерами і ця співпраця дає реальні результати. Тому Держприкордонслужбі важливо розповідати про те, як вона реформується та що робить для безпеки не лише українців, а й для громадян ЄС», – зазначив під час презентації помічник Голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

«Те, що ми зараз побачили, і те, що побачить глядач найближчим часом, – це дуже достойний продукт», – сказала Людмила Березовська, генеральний директор телеканалу UA/TV. – Він важливий для іномовлення, тому що іноземний глядач, який приїжджає в Україну, першими, з ким стикається, це з прикордонниками».

Вона розповіла, що прикордонники стали першою державною організацією, з якою почав співпрацювати канал та продовжує тісну взаємодію. І саме прикордонна служба надавала багато якісного контенту.   

Начальник Головного центру стратегічних комунікацій Держприкордонслужби Сергій Якимець подякував команді журналістів, які працюють над проектом, а також людям, які долучилися до створення презентаційного ролика та елементів програми на волонтерських засадах (актор – Руслан Анчаков, композитор Олександр Бурміцкий, відеоінженер –  Володимир Бойко).

«Назву програми можна сприймати по-різному, адже Периметр це і державний кордон України з цікавим та  насиченим життя і межа дозволеного, – сказав Сергій Якимець. – Це і показано в презентаційному ролику, де є добро і зло, законослухняні громадяни та злочинці». 

Уже найближчим часом дивіться «Периметр» в ефірі UA/TV щоп’ятниці - українською, щопонеділка - російською та англійською мовами.

Телеканал іномовлення UA|TV та Державна прикордонна служба презентують спільний проект

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ