Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні вибухнула чергова проросійська консерва

Нагадаємо, вчора в першому читання Верховна рада України проголосувала так званий "Закон проти РПЦ".
Дмитро Лаленков

Законопроєкт про заборону релігійних організацій, повʼязаних із РПЦ, пройшов перше читання у Верховній раді України. В законопроєкті №8371 передбачається унеможливлення діяльності на території України релігійних організацій, які афілійовані із центрами впливу релігійної структури, керівний центр якої знаходиться в державі, що здійснює збройну агресію проти України. Діяльність відповідних релігійних організацій, згідно з текстом законопроєкту, може бути припинена в судовому порядку за адміністративним позовом або Державної служби з етнополітики та свободи совісті (ДЕСС), або прокуратури.

На це голосування відреагував колись відомий український телеактор Дмитро Лиленков, який звичною для нього російською мовою заявив, що в Україні реанімували ленінізм.

"Ленінізм реінкарнували. Результат буде аналогічним. Церква буде жити. А минулі, сучасні та майбутні леніни ні. Слава богу за все!", - заявив адепт РПЦ Лаленков.

Довідка.

Дмитро Лаленков - український актор та сценарист. Заслужений артист України. П'ятиразовий лауреат професіональної театральної премії "Київська пектораль". Народився в 1966 році в Стаханові (тепер Кадіївка) Луганської області. Став відомий завдяки ролі Роми в комедійному телесеріалі "Леся+Рома". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ