Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні зареєстрували петицію про скерування тисячі за вакцинацію на Javelin'и

Львівський громадський активіст Святослав Літинський зареєстрував петицію з вимогою скерувати 8 мільярдів гривень "винагороди" за вакцинацію на армію, на придбання протитанкових ракет Javelin.
фото - Deutsche Welle

Про це чоловік повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

"Ми вакциновувалися не для того, аби отримати 1000 гривень, нехай ці кошти підсилять Генеральний штаб ЗСУ!", - написав Літинський.

Також він зазначив, що петицію вже затвердили.

https://petition.president.gov.ua/petition/128550

"Ми, свідомі громадяни України, платники податків, люди які добровільно прийняли рішення про вакцинацію від Covid19, переконані, що 1000 гривень, які нам пропонує Президент з бюджету України, більш раціонально використати на оборону країни. Попередньо з бюджету держави у 2021-2022 роках планують виділити 8 млрд гривень аби роздати по 1000 грн вакцинованим. Вимагаємо до переліку послуг, якими громадяни України можуть скористатись, додати можливість скерувати кошти на доозброєння української армії, а саме - придбання протитанкових ракетних комплексів Javelin", - ідеться у зверненні.

"Жодним чином не применшуючи ролі культури та мистецтва, звертаємось до українців підтримати нашу петицію і в час військової загрози згуртуватись та витратити ці кошти на оборону, відмовившись від розважальних послуг", - зазначено в документі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ