Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Максима Козицького знову "переводять" в Київ

Як повідомив нардеп Ярослав Железняк, керівник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький невдовзі може перейти на посаду заступника голови ОП з регіональної політики.

“Плануються додаткові звільнення ще міністрів (завтра напишу деталі, але поки найбільш під ризиком це Мінʼюст та МЗС). І відповідно заповнення вакантних посад (або посилення вже діючих додатковим “портфелем”)”, - повідомив Ярослав Железняк.

Також він зазначив, що, крім того, зміни очікуються і серед заступників Офісі Президента, тут важливим постає питання для Львівщини. Адже за інсайдерською інформацією нардепа, очільника ЛОВА Максима Козицького можуть перевести в Офіс Президента на посаду заступника керівника ОП з питань регіональної політики на місце Олексія Кулеби.

“Також очікуємо зміни і серед заступників ОП: Олексій Кулеба на Мінрегіон (+ можливо до нього доєднають Мінінтеграції). На місце заступника ОП по регіонам голова львівської ОДА Максим Козицький”.

Зазначимо, Максима Козицького вже не перший раз "переводять" різноманітні інсайдери, на різні посади в Києві, однак він і досі осолює Львівську обласну військову адміністрацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ