Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

В Україні затримали бойовика "Ісламської держави"

В Одеській області затримали іноземця, який брав участь у бойових діях на території Сирії у складі збройних формувань міжнародної терористичної організації "Ісламська держава".

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Служби безпеки України.

"Співробітники Служби безпеки України на виконання доручення Генеральної прокуратури затримали на території Одеської області іноземця, який знаходиться в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу за вчинення злочинів, пов’язаних із терористичною діяльністю", - йдеться в повідомленні.

Так, згідно з отриманими спецслужбою даними громадянин однієї з країн Середньої Азії незаконно прибув до України для уникнення притягнення до кримінальної відповідальності через участь у бойових діях на території Сирії у складі збройних формувань міжнародної терористичної організації "Ісламська держава".

"З метою легалізації на території України іноземець на підставі підроблених документів незаконно отримав паспорт громадянина України для виїзду за кордон та ID-картку", - прокоментували в СБУ.

За результатами проведених заходів СБУ розшукала та затримала іноземця. Наразі до затриманого застосовано екстрадиційній арешт строком на 40 діб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ