Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В університеті імені Івана Франка стартувала програма «Школа разом із Університетом»

В Інституті післядипломної освіти та доуніверситетської освіти Львівського університету стартувала програма «Школа разом із Університетом», - прес-центр ЛНУ ім. Івана Франка.

На базі Центру неперервної освіти Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Львівського національного університету імені Івана Франка впроваджують нову програму «Школа разом із Університетом».

Програма передбачає проведення тематичних профільних суботніх і літніх шкіл.

Для охочих вивчати ази сучасної журналістської діяльності, брати участь у майстер-класах представників провідних ЗМІ України, практикуватись у студентській телестудії та редакціях студентських видань, відвідувати цікаві лекції відомих людей різних суспільних сфер, вдосконалювати свої знання та активізувати свою підготовку до творчого конкурсу при вступі на факультет журналістики розпочинається з 20 жовтня суботня школа журналістської майстерності «Проба пера».

Вивчати Львів з погляду його економічного, соціального, культурно-освітнього потенціалу, можливостей реалізувати себе в місті пропонує школярам школа географічного краєзнавства «Львів - простір можливостей».

З 15 жовтня свої комунікативні навики вдосконалюють прихильники вивчення мов інших народів. Суботня мовна школа (англійська та німецька мови) - це вивчення іноземної мови, що базується на прикладах із різних життєвих ситуацій, практики сприйняття «мови на слух» та «спонтанного» спілкування.

З основами правознавства та юридичної грамотності допоможе ознайомитись суботня школа «Юний юрист».

Тривалість навчання в суботніх школах - 36 академічних годин упродовж 3 місяців, тобто щосуботи, як правило, відбуваються 3 уроки по 45 хвилин.

Додамо, що успішна реалізація проекту літньої мовної школи «Разом із Університетом» за спеціальною програмою «English Children’s Club», що передбачала заняття у формі гри, продемонструвала не лише велике зацікавлення учнівської молоді цим проектом, а й продуктивність і популярність літньої мовної школи. Нагадаємо, цьогоріч її учасниками стало близько 100 школярів різних вікових груп - від 1 класу до 10.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ