Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В яких випадках варто встановлювати броньовані двері

В яких випадках варто встановлювати броньовані двері.

Вхідні двері в будь-яке приміщення можна порівняти з воротами до середньовічного замку. Зрозуміло, що основною функцією воріт завжди було питання безпеки, оскільки саме вони в першу чергу виконували дану функцію. Призначення вхідних дверей фактично є тим самим. Одночасно на сьогоднішній день вони ще й виконують певну декоративну функцію, прикрашаючи вхід до приміщення.

Звичайно, що свою первинну функцію найкращою мірою виконуватимуть саме броньовані двері (більше про них можна дізнатися за посиланням http://dveri.com.ua/). Проте їх встановлення пов’язано з певними складнощами, тож доцільно буде розібратися з тим, в яких випадках їх доцільно встановлювати.   

Особливості та класифікація броньованих дверей

Саме слово «броньовані двері» означає високий ступінь їх надійності. Він забезпечується наявністю в їх конструкції гнутого профілю та додаткових ребер жорсткості. Також варто зауважити, що якщо звичайні двері мають лише одну точку замикання, то броньовані – декілька. Крім того, для їх виробництва застосовується набагато більш якісний метал.

Разом з тим, броньовані двері залежно від рівня безпеки поділяють на чотири класи із збільшенням ступеня надійності пропорційно підвищення класу.

  1. Перший клас. Майже не відрізняється від звичайних сталевих. Товщина покриття становить лише 20 мм.
  2. Другий клас. Саме він найчастіше встановлюється у квартирах та будинках. Відрізняється від попереднього більш жорсткою конструкцією та використанням антивандальних елементів. При цьому товщина покриття становить до 80 мм. Все це забезпечує їх злам за допомогою простих інструментів.
  3. Третій клас. Двері такого типу характеризуються покращеними системами захисту та покриттям більше 120 мм. Зрозуміло, що вони захищають від зламу набагато більшою мірою, ніж двері попереднього класу.
  4. Четвертий клас. Має товщину покриття понад 200 мм, у їх виробництві використовуються титан та композитні матеріали, наявна жорстка конструкція. Все це максимально забезпечує помешкання від зламу.

Коли доцільне встановлення броньованих дверей

Відповідь на це питання лежить на поверхні: встановлювати подібні двері варто тоді, коли потрібне максимальне забезпечення захисту приміщень. При цьому варто зосередитись на найкращих виробниках, що пропонують найякісніші варіанти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ