Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Василь Іванчук сьогодні проведе благочинний сеанс одночасної гри в шахи

Сьогодні, 29-го листопада, у Львові відбудеться традиційний, уже сьомий за ліком благочинний сеанс одночасної гри в шахи, організатором якого є Ротарі Клуб «Львів».
Василь Іванчук

Цього року шанувальники найдревнішої гри в історії людства в рамках проекту матимуть нагоду зіграти партію проти легендарних львівських гросмейстерів – Олега Романишина та багаторічного лідера національної збірної України, легенди світових шахів, випускника Львівського державного тоді інституту, а нині університету фізичної культури Василя Іванчука.

Ротарі Клуб «Львів» і надалі підтримує свої традиції та цього року знову організовує у місті Львові благочинний сеанс одночасної гри в шахи з міжнародними гросмейстерами. Цього року це буде сьомий за ліком сеанс і участь в ньому погодилися прийняти два міжнародних гросмейстери – Василь Іванчук та Олег Романишин. В змаганнях з міжнародними гросмейстерами, як завжди приймуть участь представники команди незрячих, футбольного клубу «Волинь», члени Ротарі Клубу « Львів» та усі бажаючі, які будуть мати змогу не тільки позмагатися в шахи із визначними міжнародними гросмейстерами, а й вкласти свої кошти в благочинність.

Сеанс відбудеться сьогодні, 29-го листопада, в приміщенні ресторану «Старий рояль» за адресою: місто Львів, вулиця Ставропігійська, 3. Початок заходу – о 17:30.

Основною метою проведення даного сеансу буде популяризація шахів в місті Львові та залучення коштів на благочинну діяльність. Кошти зібрані під час проведення даного сеансу одночасної гри в шахи будуть спрямовані на фінансування програм по допомозі дитячим школам-інтернатам в селі Лопатин Радехівського району та в місті Сколе.

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в сеансі одночасної гри. Для цього потрібно зголоситися до голови оргкомітету по проведенню даного сеансу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ