Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Василь Іванчук та Олег Романишин провели благодійний сеанс одночасної гри в шахи

Львівські міжнародні гросмейстери Василь Іванчук та Олег Романишин провели благодійний сеанс одночасної гри в шахи. Організатором заходу уже сьомий рік поспіль виступив Ротарі клуб «Львів».

Проти знаних гросмейстерів зіграли представники команди незрячих шахістів, головний тренер «Волині» Андрій Тлумак, ректор ЛДУФК Євген Приступа, члени Ротарі Клубу «Львів» та усі бажаючі, які мали змогу не тільки позмагатися в шахи із визначними міжнародними гросмейстерами, а й вкласти свої кошти в благодійність.

Основною метою проведення даного сеансу була популяризація шахів у Львові та залучення коштів на благочинну діяльність. Кошти зібрані під час проведення даного сеансу одночасної гри в шахи, а це понад 30 тисяч гривень,  будуть спрямовані на фінансування програм по допомозі дитячим школам-інтернатам в селі Лопатин Радехівського району та в місті Сколе.

Що цікаво, чотирьом з 28-ми учасників заходу вдалося свої партії звести до нічиїх зі знаними гросмейстерами. Лопадчак Мирослав та Дарій Коваль зіграли внічию з Олегом Романишиним, а Михайло Петрів та Іван Яцишин – з Василем Іванчуком. Кращі шахісти благодійного турніру отримали пам’ятні подарунки від організаторів.

Колишній «карпатівець», а теперішній головний тренер луцької «Волині» Андрій Тлумак нагородив наймолодшого переможця змагань Дарія Коваля сувенірним м’ячем з автографами гравців «Волині». Сувенірну футболку луцької «Волині» на благодійному аукціоні продали майже за три тисячі гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ