Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Василь Косів вирішив півроку не спілкуватися із польськими журналістами

Заступник міського голови Львова Василь Косів оголосив, що на півроку припиняє спілкування з представниками польських ЗМІ на знак протесту проти неадекватного використання його слів в скандальній статті «Мільйон українців хоче приїхати до Польщі». Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  «Це вже не перший такий досвід у мене. Під час конфлікту навколо Органного залу деякі польські журналісти так примудрялись перекручувати мої слова, що мені доводилось виправдовуватись перед моїми польськими колегами, що я не є полякожером. В останньому випадку автор вирвав з майже півторагодинної розмови кілька моїх слів і використав в зовсім іншому контексті для підтвердження своїх висновків і фантазій, які до того ж є образливими для українців та львів’ян. Я розумію, що таким кроком ставлю на одну поличку всіх представників польських ЗМІ, серед яких більшість є порядними людьми і серед яких я маю багато друзів і знайомих. Але, думаю, вони мене зрозуміють і підтримають. І можливо якимось чином вплинуть на своїх колег» —  заявив Василь Косів.
Нагадаємо, міський голова звернувся з відкритим листом до міністра закордонних справ Республіки Польща п. Радослава Сікорського, Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Польща в Україні п. Яцека Ключковського з приводу некоректних висловлювань генконсула Республіки Польща у м. Львові Вєслава Осуховського, який заявив у вищезгаданій статті, що «після двох років перебування у Львові у нього з’явились серйозні сумніви щодо співпраці з українцями».
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ