Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Василю Волзі нічого не відомо про можливу ротацію у Львівському УМВС

Народному депутату, секретарю комітету Верховної Ради по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією Василю Волзі нічого не відомо про можливу ротацію у Львівському УМВС і перехід його керівника Віталія Максимова на Закарпаття. Про це „Гал-info” повідомив помічник Василя Волги Віталій Присяжнюк.
Нагадаємо, що 15 грудня на прес-конференції у Львові, Василь Волга  заявив, що „така кількість резонансних злочинів, які останнім часом відбулися на Львівщині, дає підстави вважати роботу органів УМВС незадовільною. Тому постає питання про те, чи залишиться на своїй посаді Віталій Максимов”.
За його словами, „МВС ретельно моніторить ситуацію в правоохоронних органах на місцях, а також свою перевірку проводить профільний комітет Верховної Ради”.
Водночас Василь Волга наголосив, що „висновки парламентського комітету стануть невдовзі відомими. Також він додав, що „до міського та обласного управлінь міліції Львівщини є посилена увага з боку МВС та профільного комітету Верховної Ради”. Разом з тим, як запевнив нардеп, „заяви Максимова про те, що це є вбивства із суто політичних мотивів, не відповідає дійсності”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ