Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вчителі та учні Луганщини відвідали у Львові прикордонників, які їх обороняли

Нещодавно у рамках акції «Схід і Захід разом», вчителі та учні Біловодської гімназії Луганської області відвідали місто Львів та Львівський прикордонний загін. Ця зустріч Луганчан та прикордонників була невипадкова, оскільки наші військовослужбовці протягом серпня - жовтня 2014 року перебували у зоні проведення АТО поблизу Біловодська, повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

У цей  час, вчителі  та учні Біловодської  гімназії допомагали нашим прикордонникам та запрошували їх у свій навчальний заклад,  де вонипроводили  уроки мужності та патріотизму, про що у дітей залишились найкращі спогади та побажання зустрітися ще раз з львівськими прикордонниками.  Дізнавшись про те, що діти разом з вчителями будуть на теренах Західної України, прикордонники у свою чергу запросили учнів до себе у гості.

Для дітей було проведено екскурсію старовинним Львовом , а також  в музей  історії прикордонного загону. При зустрічі панували спогади, взаємні слова подяки, обміни  Різдвяними сувенірами, вітальними листівками. Велику зацікавленість у луганчан викликало організоване ознайомлення з духовними святинями міста, пам’ятками архітектури, фестивалем дитячих різдвяних вертепів під відкритим небом, традиційних Львівської шоколадниці й світу кави, вернісажу новорічно-різдвяних сувенірів...

Саме цей захід свідчить про те, що Схід і Захід разом, і ця війна не зможе нас розділити.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ