Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вчителі з Луганщини привезли до Львова «валізи знань»

Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
1/3
Сьогодні, 19 жовтня у Львові зустріли 48 вчителів з Луганської області, які приїхали переймати досвід від львівських колег. На питання Гал-інфо, чого найбільше у валізах, педагоги відповідали, що знань, тобто книжок.

Серед освітян приїхали спеціалісти різних галузей: гуманітарних наук та природничих, вчителі початкових класів та педагоги–організатори тощо. Всі сподіваються на плідну співпрацю та корисні знайомства. А дехто вже замислився над тим, щоб наступного разу також скористатись можливістю обміну у контексті програми «Схід і Захід разом».

За словами директора департаменту освіти та науки Львівської ОДА Любомири Мандзій, перші дні вчителі будуть ознайомлюватись з місцевою програмою навчання, а згодом зможуть самостійно виконувати певні функції відповідно до програми навчального процесу.

Впродовж 10 днів вчителі з Луганської області зможуть інтегруватись у шкільне життя Львівщини. Та вже 29 жовтня за ними приїде автобус, який відвезе освітян назад додому. Натомість звідти, з Луганщини, привезе львівських вчителів.

Вчителі на валізах: 48 освітян з Львівщини поїхали на Луганщину

Нагадаємо, що 17 жовтня, зі Львова в Луганську область попрямували 48 вчителів. На підконтрольній Україні Луганщині вони проведуть два тижні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ