Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вчителів першачків навчатимуть онлайн, - МОН

Дистанційний курс є одним із обов'язкових етапів підвищення кваліфікації педагогів, які навчатимуть першокласників з вересня 2018 року, - Освіта.ua.

У Міністерстві освіти і науки надали роз'яснення щодо проходження дистанційного навчання на онлайн-курсі для вчителів початкової школи, який розпочав роботу 1 лютого.

У відомстві повідомляють, що проходити курс та виконувати завдання можна з будь-якого пристрою та у будь-який час доби.

Курс складається з 6 модулів. Серед тем – Державний стандарт початкової освіти, методики компетентнісного навчання, інклюзивна освіта. Окремий блок присвячений нейропсихології: науці, що дозволяє вчителю зрозуміти особливості функціонування мозку дитини, виявити причини труднощів у навчанні та виправити їх.

Під час навчання передбачається виконання різноманітних теоретичних і практичних завдань, результати яких впливають на отримання електронного сертифікату.

Перед початком навчання вчителям необхідно зареєструватись на сайті EdEra та  ознайомитись з необхідними інструкціями, що містять докладну програму курсу, орієнтовні терміни публікації навчальних матеріалів, детальний порядок реєстрації, покрокову інструкцією входу в персональний кабінет на сайті ЕdErа та загальні рекомендації з навчання на дистанційному курсі.

У МОН зазначають, що якщо у вчителів виникнуть додаткові запитання стосовно курсу чи платформи, вони можуть надсилати їх на електронну адресу [email protected].

Інформація щодо порядку оцінювання завдань, зразки завдань та інструкція з виконання завдань будуть опубліковані після початку навчання. Про це всіх слухачів курсу буде повідомлено через електронну пошту, за якою вони зареєстровані.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ