Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вчителька львівської школи потрапила до півфіналу Global Teacher Prize Ukraine 2021

Вчителька української мови та літератури Львівської середньої загальноосвітньої школи № 99 Лілія Телішевська увійшла до півфіналу національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2021. Премія визначає найкращих вчителів нашої країни. Про це повідомили 17 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році.

У цьому році до етапу «ТОП-50 найкращих вчителів за версією Global Teacher Prize Ukraine 2021» потрапили 57 вчителів. Адже згідно з методологією: «Після закінчення опрацювання анкет система автоматично рахує середнє арифметичне кожного з аплікантів і формує список з ТОП-50 вчителів. У разі, якщо кілька вчителів набрали однакову кількість балів на 50-те місце, до ТОП-50 входить більше осіб».

До цього переліку увійшла і львівська вчителька української мови та літератури Лілія Телішевська.

Як повідомляють організатори конкурсу, уроки Лілії Телішевської — постійний інтерактив: тут використовують комп’ютерні мережі, соціальні сервіси, створюють веб-квести про Лесю Українку та проєкти про Франка, ходять слідами героїв роману «Перехресні стежки». Її учні — переможці Всеукраїнських олімпіад, обласних етапів різноманітних мовно літературних конкурсів, переможці обласного етапу конкурсу-захисту наукових робіт МАН. Учителька знаходить визнання і серед колег — вона переможниця конкурсу «Учитель Року», Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор», Всеукраїнського конкурсу iChampions та десятків інших.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ