Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Велика реставрація в бібліотеці ім. Церетелі у Львові

Як стало відомо Гал-інфо з сайту публічних закупівель Prozorro, у Львові розпочнуть реставраційні роботи в бібліотеці ім. Акакія Церетелі.

16 лютого на платформі Prozorro було опубліковано оголошення про проведення спрощеної закупівлі на виготовлення проектно-кошторисної документації по об'єкту: «Реставраційно-ремонтні роботи бібліотеки-філії № 5 ім. Акакія Церетелі ЦБС для дорослих на вул. Шота Руставелі, 8 у м. Львові».  

Замовником виступає Централізована бібліотечна система для дорослих м. Львова (вул. Мулярська 2а). На закупівлю з бюджету Львівської міської територіальної громади виділено 390000 гривень. Як вказано в умовах, виконавцем стане особа, яка запропонує найвигідніші умови. 

Згідно з вимогами закупівлі виконавець зобов'язаний виготовити проєктно-кошторисну документацію, візуалізацію та забезпечити проведення експертизи робочого проєкту зазначеного об’єкта.

Додатковою вимогою є виготовлення візуалізації приміщення, а також креслення та розстановка меблів.

В оновленій бібліотеці зокрема передбачають створення основного залу для відвідувачів з можливістю проведення лекцій, конференцій, а також залів для гуртків та кухонну зону.

Кінцевий термін виконання замовлення не пізніше 11 квітня 2022 року.

Особливою вимогою проєкту є врахування того, що приміщення бібліотеки має пам’яткоохоронний статус.  У проєкті необхідно передбачити заходи з забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення та врахувати вимоги генерального плану міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ