Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ветеранів у Львові запрошують на терапевтичні зустрічі у колі побратимів

Перший в Україні абілітаційний центр для ветеранів Habilitation проводить терапевтичну спільноту для ветеранів на базі Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.
Фото ілюстративне

Зустрічі відбуваються щосереди о 19:00 у відділенні центру на вул. Генерала Чупринки, 85. Для участі потрібно зареєструватись.

Ментором є керівник реабілітаційного процесу, ветеран та психолог Сергій Тітаренко.

«Бути у співтоваристві – це мати підтримку і розуміння, це спільний пошук конструктивного рішення, змога говорити без сорому і не боятись бути засудженим.

Чекаємо на тебе, якщо ти ветеран російсько-української війни чи продовжуєш боронити нашу країну або перебуваєш у гострому стані після поранення, якщо хочеш позитивних змін, повертаючись до цивільного життя після участі в бойових діях, готовий стати частиною співтовариства, підтримувати його та брати активну участь. Руйнуймо стереотипи суспільства про наслідки війни серед ветеранів разом, аби наше життя не стояло на паузі, а знову було наповненим змістом», – запрошують організатори.

Зареєструватись на зустрічі можна за посиланням.

Нагадаємо, перший в Україні Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій працює уже 8 років. Тут щодня захисники і захисниці, ветерани та їх рідні, а також рідні загиблих Героїв, отримують безкоштовні консультації та допомогу. Це був один із перших в Україні центрів, який створили для воїнів та їх рідних, де вони можуть отримати всю комплексну допомогу за принципом «рівний-рівному».

Контакти Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій: м. Львів, вул. Пекарська, 41 (головний офіс) та вул. Генерала Чупринки, 85 (відділення центру). Телефон: 0739628325.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ