Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Ветеранський намет" візьме участь у Львівському форумі видавців

Унікальний простір ветеранської літератури ʺВетеранський наметʺ стане однією з локацій Львівського форуму, який відбудеться 18-22 вересня. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Мінветеранів.

ʺНаразі триває підготовка до представлення ʺВетеранського наметуʺ у Львові. Але вже точно можна сказати, що там буде зібрана максимальна кількість книжок наших авторів-ветеранів, також буде представлено чимало новинок, які зовсім нещодавно вийшли з друку. Крім того запланована низка цікавих і навіть дещо провокативних дискусій від наших учасників бойових дій, про речі, які не завжди потрапляють на сторінки книги й чому так відбуваєтьсяʺ, - розповів заступник Міністра у справах ветеранів Олександр Терещенко.

Міністерство у справах ветеранів та волонтери ʺВетеранського наметуʺ запрошують всіх львів’ян та гостей міста завітати на локацію, ознайомитись з асортиментом та придбати собі книжки про російсько-українську війну та українських захисників і захисниць.

В програмі ʺВетеранського наметуʺ заплановані зустрічі відвідувачів із авторами книг, автограф-сесії та ще багато цікавого.

Нагадаємо, у Львові презентують книгу Олега Сенцова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ