Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

250 літніх людей пікетували Львівську ОДА: вимагали збільшити пенсії, зменшити ціни і щоб уряд - у відставку

Сьогодні, 28 вересня, під Львівською ОДА літні люди провели пікет. На площі перед адміністрацією зібралось близько 250 осіб. Їхні вимоги - зменшення цін та відставка уряду. Повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

 "Ми, львівська громада, не погоджуємось із економічно-соціальною політикою нинішньої влади, так званими реформами. Обіцяне збільшення пенсій та заробітніх плат у  такому вигляді, як пропонує уряд, - це лише спосіб підкупити виборців напередодні місцевих виборів", - зазначив Олег Ростовцев, організатор мітингу, який назвався журналістом. 

"Якщо влада додає 100-200  гривень,  то  точно 300 гривень вона забере. Нинішнє керівництво  держави  навчилось вміло усе списувати на війну. Війна це лише 25% проблем, 75 % - це невміння професійно виконувати свої обов'язки. Ми виступаємо проти замороження пенсій, зарплат та підвищення тарифів.  України завдяки корупційній діяльності влади перетворилася із соціальної держави в антисоціальне утворення", - наголосив він.

"Ми вимагаємо відновлення соціальної справедливості. Спершу потрібно індексувати пенсії та зарплати відповідно до рівня інфляції. Інфляція у нас зростає щоденно, щогодини.  лише на обгрунтованому рівні  можна підіймати тарифи.  Лише за останні півтора роки кожна українська сім'я стала біднішою у 3-4 рази. Усю свою неспроможність правильно діяти влада компенсує за рахунок пенсіонерів та дітей", - додав Олег Ростовцев.

За словами, Дмитра Добровського, заступника голови львівського осередку Організації ветеранів України, вони хочуть, щоб влада їх почула.

"Ціни ростуть, пенсії - ні. Тяжко жити, тому й прийшли", - сказала  Надія Бочкарьова, участиця мітингу.

Нагадаємо, що організатором акції виступила ГО "Український вибір".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ