Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від початку року у Львові викрали 24 ліфтові котушки

За інформацією районних адміністрацій, від початку цього року у Львові викрали 24 ліфтові котушки, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як поінформував директор «Ліфт-еко» Василь Сеник, це суттєво менше, порівняно з минулим роком. «Минулого року бували такі місяці, що викрадали 20-25 котушок за місяць. Котушка коштує 900-1000 грн. Тож шкода завдана на близько 24 тис. грн», - розповів Василь Сеник.

«В нас кількість викрадень поменшала у зв’язку з затриманням злодія з 5-ма викраденими котушками торік. Вже у 2012 році в районі зникло 3 котушки, зокрема в під’їздах на вул. Наукова, 61 та вул. Симоненка, 22. Рік томубуло зафіксовано 20 викрадень, а в 2010 році - 57», - повідомили у Франківській районній адміністрації.

В Шевченківському районі цього року зникли котушки з 5-ти ліфтів -на вул. Масарика 6, 12, 16 та на вул. Варшавській, 64. У Сихівському районі зникли 2 котушки. У Залізничному районі з початку року викрали 14 котушок.

«Для зменшення випадків крадіжок ми укріплюємо машинні відділення, ставимо сильніші замки, проводимо роз’яснювальні роботи з мешканцями, щоб не відкривали під’їзди чужим. Частіше крадіжки відбуваються у багатопід’їздних будинках. Там,якщо крадіям вдається увійти в під’їзд, то по даху вони можуть переходити у інший», - зазначив начальник ДКП ЖЕК-407 Шевченківського району Василь Ілик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ