Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від сьогодні у Львові діє нова мережева радіостанція

Сьогодні у Львові відкрили нову мережеву радіостанцію, яка, крім Львова, транслюватиметься у Тернополі, Івано-Франківську та Нововолинську – «Радіо 4U» Ця радіостанція входить до однієї з найбільших європейських медіагруп “Bauer”. Як повідомив віце-голова RMF FM Тадеуш Солтис, радіостанція працюватиме на 2-х базах - “Найкраща Музика Для Тебе” та “Факти”.
Він зазначив: «Ми не керуємося інтуїцією, все, що ми подаємо в ефір – це результат постійних досліджень уподобань слухачів. Проводячи постійні моніторинги, ми визначили, яку музику чи новини слухачі найкраще сприймають в різний час дня. Саме на основі досліджень ми будемо планувати ефірний час».
У Львові Радіо 4U створено на базі «РадіоМан», у Тернополі – на базі радіо «Тернопіль», у Нововолинську та Івано-Франківську компанія RMF FM виграла конкурс на частоти. Як повідомила заступник програмного директора Радіо 4U Марта Більська, радіо працюватиме на основі нової технології, яка передбачає одночасне подання новин у містах, де діятимуть частоти. «8 разів на добу в ефірі транслюватимуться інформаційні випуски місцевих “Фактів”. Радіо 4U акцентує увагу на локальній інформації з міст та реґіону, а також на точній інформації з доріг, яка допомагає водіям у щоденних поїздках», - зазначила Марта Більська.
За словами Тадеуша Солтиса, під час підготовки інформаційних випусків Радіо 4U використовує повідомлення найбільших світових інформаційних агенцій і кореспондентів з Брюсселю, Берліна, Москви, Лондона і Вашингтона, а також буде створено корпункт у Києві. «До кінця року ми плануємо вкласти 2 мільйони доларів на розвиток технічного забезпечення Радіо 4U», - зазначив Тадеуш Солтис.
Зазначимо, що радіостанція RMF FM є найпопулярнішою у Європі за кількістю слухачів – денна її аудиторія становить 8,7 мільйонів слухачів.
Радіо 4U діє на частотах : Львів 91,1 FM, Тернопіль 106,1 FM, Івано-Франківськ 100,9 FM і Нововолинськ 106,8 FM.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ