Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від завтра у Львові курсуватимуть автобуси, які припинили роботу

За інформацією департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР, завтра буде відновлено повноцінну роботу на автобусних маршрутах, які раніше були закорочені чи призупинили курсування через ситуацію із пальним.
Фото Олена Ляхович

«Від завтра, 2 червня, вступає в дію відкоригований тариф на проїзд у автобусних маршрутах. Вартість проїзду становитиме 15 грн. Це не просте рішення, але завдяки йому ми отримали можливість відновити роботу тих маршрутів, які були закорочені або припинили курсування впродовж останніх тижнів.

Водночас слід наголосити, що вартість проїзду в трамваях і тролейбусах залишається незмінною - 10 грн. Також зберігається право безкоштовного проїзду для всіх пільгових категорій», - розповів Олег Забарило, директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР.

Зокрема, буде відновлено роботу маршрутів №10 та 11.

Вже відновив курсування маршрут №39.

Також маршрут №61 від завтра поїде без скорочень. Цей маршрут був закорочений до пл. Різні, а від завтра він поїде в Рясне. На цьому маршруті курсуватиме 7 великих автобусів.

Відновить свою роботу маршрут №5а, збільшать  кількість автобусів  і на маршруті №52. А на маршруті №8а від завтра курсуватимуть великі, комфортні автобуси.

Також, за інформацією ЛК АТП №1, з 2 червня, будуть змінені схеми руху автобусних маршрутів №5а і №52.

Маршрут №5а буде продовжений від пл. Різні по пр. Чорновола, вул. Липинського до вул. Варшавської (в зворотному напрямку вул. Варшавська, пр. Чорновола і далі за звичним маршрутом). 

Маршрут №52 замість вул. Варшавської буде курсувати по вул. Липинського, Богдана Хмельницького до Галицького перехрестя і в зворотному напрямку.

Також, згідно з затвердженою схемою руху відновлять роботу автобусні маршрути:

№55 - c. Збиранка – вул. Замарстинівська – пр. Чорновола – вул. Варшавська, 191 – пр. Чорновола – вул. Замарстинівська – с. Збиранка.

№56 - с. Великі Грибовичі – вул. Грінченка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ