Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відбулось перше засідання Львівської районної ради

Сьогодні, 7 грудня, у м. Пустомити відбувається перше засідання новообраної Львівської районної ради. Про це повідомили 7 грудня Гал-інфо у пресслужбі ЛОР.
Фото ЛОР

Привітати депутатський корпус із початком роботи завітали заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод, керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов.

"Від різних партій до Львівської районної ради обрано багато нових для політики, достойних, чесних та щирих людей, яких знаю особисто.

Попри те, що повноваження районних рад в Україні досі не до кінця є зрозумілими та визначеними, маю велику надію, що ці люди привнесуть у публічний простір та політичну реальність нашого району конструктив і нову якість роботи місцевого самоврядування.

Користуючись нагодою, вітаю з Днем місцевого самоврядування всіх, хто є представниками українців у місцевих радах різного рівня.

Бажаю кожному депутату та очільникам рад бути гідними тієї довіри, яку засвідчили для нас своїми голосами на виборах жителі громад.

Сьогодні, під час децентралізації, на нас лежить величезна відповідальність за сильні, успішні та самодостатні громади, за добробут і розвиток Львівщини та України.

Наснаги, Божої помочі та міцного всім нам здоров‘я!", - прокоментував Юрій Холод.

Варто зауважити, що Львівська районна рада складається з 64 депутатів із п‘яти партій: "Європейська Солідарність", "Голос", "Слуга Народу", "Самопоміч", "Свобода".

Додамо, що під час першого засідання Львівська районна рада планує ухвалити регламент, обрати голову та заступника.

Крім того, важливим завданням нинішнього засідання є необхідність уповноважити новообраного голову районної ради зареєструвати райраду як юридичну особу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ