Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбулося друге засідання Ради з питань когнітивної деокупації Криму

Відбулося друге засідання Ради з питань когнітивної деокупації Криму. Про це повідомили в пресслужбі Мінкульту.

Відбулося друге засідання Ради з питань когнітивної деокупації Криму, під час якого обговорювалися зміни та доповнення до Стратегії когнітивної деокупації Криму, а також детально проговорювалися комунікаційні меседжі щодо висвітлення тематики деокупації та реінтеграції території АР Крим та міста Севастополя.

«Держава продовжує на найвищому рівні приділяти увагу деокупації Криму, в тому числі - на рівні стратегічних документів. Ми віримо, що відбудеться визволення всіх територій України, включно з Кримом, і тому маємо бути максимально готовими для того, щоб деокуповувати ці території не лише фізично але і когнітивно», - зазначив заступник Міністра культури та інформаційної політики України з питань європейської інтеграції Тарас Шевченко.

Основне завдання Стратегії – надати практичні рекомендації стейкхолдерам, органам влади та експертному середовищу щодо когнітивних аспектів деокупації шляхом висвітлення очікуваних ризиків та нових можливостей для успішної та сталої реінтеграції населення Кримського півострова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ